Är så kåt…

Är så kåt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är som att gå runt i cirklar… Kroppen skriker och jag hör den upprepa sitt vädjande i baket på mitt huvud. Huvudet bankar, det gör nästan ont. Vill fly från känslan men kroppen tvingar mig att möta den.

Jag behöver beröring så mycket så jag har ont. Allt känns så plågsamt, allt så långt borta.

Slit mig i stycken, låt lusten slita mig som rovdjuren med sitt byte. Känn min hungriga kropp ta emot dig, mina ögon be om mer. Dra dina fingrar längs min rygg och känn hur jag pressar min bultande fitta emot dig. Är så redo, allt är här och nu.

Du retar mig. Du retar mina sinnen och min kropp. Allt är på spänn, min kropp vill ha dig, jag vill smaka dig, känna dig fylla mig och känna din varma andedräkt mot min hals.
Spänn din hårda, ådriga kuk i mig. Känn hur jag kramar tillbaks och känner dig pulsera mot mina köttiga väggar.

Andetag blir tunga och droppar av min lustfyllda saft formar sig runt min lena skåra. Behöver fyllas just nu, har behövt de länge. Du retar mig, och jag vill ha desto mer…

Jag är så snuskigt löjligt kåt… Jag är så olidligt i behov av att känna svetten strila nerför min rygg och hur ljudet av vätskor som slås mot hud ekar i mitt huvud.
Så otroligt kåt… Som katten i Mars, med ackumulerade begär efter att djuriskt få slukas av en hankatt. Kåt, de e bara förnamnet……

Jag kommer att klä av mig sakta framför spegeln. Se hur min tunna klädsel får mina styva bröstvårtor att böja sig och resa sig ännu hårdare då de faller från min kropp.
Står kvar lite och ser hur händer glider som böljande vågor över min kropp, följa dess konturer.

Möter min egen blick och inser hur svarta och kåta mina ögon är. Sen lägger jag mig ner och smeker med ett par fingrar. de får dansa över min knopp tills jag gnyr.

Sen tar jag fram min substitut, och retar min öppning. Den surrar dovt….

Med en hand gnider jag och låter ansamlingen av nerver rulla sig under fingerspetsarna. Då låter jag den gliiida in, sakta sakta. Så djupt in att jag känner att det är det djupaste.

Jag rör mina höfter och gungar rytmiskt fram tills jag känner hur värme sprider sig i mitt huvud. Mitt kön drar ihop sig och jag känner hur den kramar och pulserar i en desperat takt . Ett flimmer av njutning, som aldrig verkar ta slut.

Allt går så fort men så sakta på samma gång. Jag skriker, stönar högt och jag låter min kropp ta emot hela orgasmen.

Hjärtat slår i en takt som jag hör som en erotisk trumma i mina öron.

Dunk, dunk, dunk…

Min andning smälter samman med rytmen och då jag låter mina händer glida över min mage hör jag det otroligt svaga ljudet av hud som smeker mot hud. Allt är som musik i mina sinnen.

Sakta sakta låter jag mina fingrar skölja över mig som vågor mot en strand. Jag blundar och känner hur konturerna av min kropp får mina fingrar att dansa i en våglik rörelse. Båda mina händer smeker nu.

En suck, en suck av längtan viskas ut i rummet och jag längtar efter att få stilla min njutning. Att få känna de kramper som min orgasm tvingar mig till. Att förlösa det vilda som tar över då jag når extasens höjd. Jag är våt. Fukten omsluter mina fingrar och fyller rummet med en doft av begär.

Små lätta rörelser på min känsliga knopp, kramande tag runt mina mjuka bröst som bultar emot den kyliga luften i rummet. Bröstvårtorna är som små pärlor, som rullar sig under min hand och styvnar desto mer då jag nyper dom lite smått. Jag särar mina ben och blottar min glänsande skåra. Små rosa läppar som säras och visar den glansiga härligheten som väntar på mer.

Min hand ändrar rörelse och mina suck får liv och ändras till stön.

Jag smeker, utan att titta smeker jag där min kropp ber att få bli smekt. Jag vrider mig i min säng och försvinner, försvinner bort och låter all känsla styra.

Jag kommer… Min svullna fitta bankar mot min hand och safter börjar att flöda. Det är så blött, sängen blir blöt och värmen jag känner under min rumpa gör mig desto kåtare.

Allt är just denna stund, jag och min ljuvliga orgasm. Allt runtomkring är borta. Kvar återstår denna känsla av nirvana, av en kvinna och hennes ljuvliga orgasm.

Jag skriker ut. Min kropp krampar… Jag kommer, och det är så skönt….Tiden stannar.

Skakandes sjunker jag ihop och låter åter igen mina händer smeka min hud. Det är tillbaks… Dunk, dunk, dunk…. Andetag i mörkret…. Hud som smeks av fuktiga händer… Min musik, min ljuvliga musik.

Det här inlägget postades i Mitt underbara liv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.