Munknull

Wow vilken helg jag hade….

På söndag så var jag och åt på restaurang med ett par som jag känner, bara allmänt måste jag tillägga . Halvvägs genom middagen känner jag vibbarna och blickarna från min kompis flickvän, hon var kåt på mig!!!

MMMMMMmmmm…. tänker jag för mig själv, detta kan bli intressant, och beställer in mer dricka…

Min kompis kände också av vibbarna och säger på vägen hem att hon ska sätta sig där bak med mig. Ojojoj farligt!!!!

Hon tittar på mig, jag tittar på henne och hon hittar en ursäkt att visa hennes bröst för mig. Mmmm så vackert…. Den lilla slampan. Vill visa upp sig för mig.

Jag tittar i backspegeln och får ögonkontakt med min vän.

”Du får” säger han.

Jag vänder mig tillbaks till henne och säger till henne, säg bara ja, de e allt du behöver säga…. Min blick på henne säger att hon egentligen inte har något val.

”Ja” viskar hon och jag förenar min mun med hennes bröst. Mmmmm styv bröstvårta som reser sig ännu mer mot min tunga. Smakade underbart…

Jag ser hur min killkompis försöker att köra och titta samtidigt. Mina händer sträcker sig upp mot hans tjejs hals och samtidigt som jag suger in hennes hårda lilla klitta i min mun så trycker jag mina fingrar runt hennes luftrör.

Ett hest stön fyller bilen och jag känner hur han som kör svänger in vid sidan av vägen. Klart han ska titta. Jag ska ju utnyttja hans flickvän. Vem vill inte se det?

Sakta släpper jag efter mitt grepp runt hennes luftväg och hon ser nästan besviken ut. Som en liten slampa kryper hon fram till mig och försöker att locka mig till att ge henne mer.

Plötsligt så ger jag henne en snabb liten klatsch i ansiktet, och medans hon gapar av förvåning så tar jag tag i hennes hår och trycker ner hennes öppna mun på min härliga fitta.

Jag trycker ner henne ordentligt och tvingar henne att lapa i sig av mig. Det är skönt så jag tar ett stadigare tag om hennes hår. Hon får jobba lite.

 Sen kommer jag på att vi har ju ögon på oss. Det måste vi ju utnyttja. Min manliga vän sitter och ser helt förtrollad ut. Nu ska han få komma till användning också. Jag öppnar bakdörrarna och pekar att han ska gå runt bilen.

Jag lägger den lilla horan ner så hennes huvud ligger i det öppna dörrhålet med bakåtlutat huvud. Nu tar jag tag i hennes hår hårdare så att hon böjer sig i en båge bakåt. Kämpandes mot mig, men jag är för stark.

”Knulla den här lilla knull-dockan djupt i munnen medans jag håller fast henne. Tryck ner den djupt i hennes hals!” jag väser mitt kommando åt honom och ler åt min djuva plan.

 ”Men….” säger han osäkert. 

Jag säger åt honom igen  ”Tryck in den NU!”  

Nu lyder han mig och han trycker in sin sprängfyllda kuk i hennes gapande mun och jag ser att det här är nytt för honom. Men han gillar det.

 ”Knulla hennes mun nu… du Ska spruta ner henne som ett litet sprut-luder. Förstått?!”

Han är en duktig pojke. Gör som jag säger. Han knullar hennes mun hårt och brutalt och hon kippar efter andan.

Jag pullar hennes blöta lilla fitta medans han mun-knullar sin lilla söta flickvän. Mina långa röda naglar ser porriga ut i hennes fitta och jag ser hur den börjar rycka. Den lilla slampan verkar tycka att hon ska få komma.

Jag byter istället position och sätter mig på hennes ansikte. Hon ska få slicka mig medans jag knullar hennes kille. Hon får känna honom trycka in kuken i mig nu.

Han stönar högt när han får komma in i mig. Han skriker högt att det är den skönaste fitta han nånsin haft sin kuk i. Jag skrattar och kramar om hans kuk med fittan. Det tar inte lång tid innan han drar ut kuken och runkar fram sin saft i hennes mun och ansikte.

 Jag trycker in hennes huvud igen och stänger bil dörren. Vi lämnar henne i baksätet alldeles kladdig och kör hem. Nu fick hon så hon tålde. Hon får ju inte be om det, får ger hon sig in i leken får hon leken tåla. Hur är det man säger? Den som gapar efter mycket….

Jag har sett hur hon tittar på mig nu… Så kåt, hon längtar. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!!!!! Jag ska ha henne igen, hon vet bara inte om det än….

Det här inlägget postades i Mitt heta sexliv. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.