Sommarkåt, behöver en ny sexslax…

Nej nu måste jag faktikt erkänna att jag känner mig lite kåtare än vanligt. Jag är ju ständigt laddad med sexuell energi i vanliga fall, men just nu så känner jag att jag behöver få mig en rejäl omgång. Känna en stor exploderande kuk pumpa mig full, höra hur en flåsande karl arbetar för att tillfredställa mig. Mmmmmm….

Jag tror jag tar saken i egna händer idag. Känner för en liten sovmorgon. 

Eller ännu bättre. Jag loggar in så får jag höra era snuskiga tankar och vad ni skulle vilja göra för att behaga mig, för att få mig att komma. Perfekt.  

Så för att summera en aning så ska idag bli en dag fylld med onani, självtillfredställelse och heta telefonsamtal.

Någon som känner för att leka med mig, och vara min sexleksak & sexslav på telesex linjen? Ring mig på
08-505 22 341. Jag väntar…

Det här inlägget postades i Dominans, Mitt underbara liv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.