Helgen…. blev dyr för min ” moneyslave ”

Mmmmm…. vilken helg… 

Först så var jag ute och shoppade med en av mina behagande pojkar. Jag får ju alltid allt jag pekar på så det blev en hel del kassar för den lilla stackaren att bära. Kassan pep non stop då jag handlade vackra stockings som ska pryda mina långa ben, härliga korsetter som jag ska tvinga mina läckra bröst i, och sexiga små trosor, som jag kanske låter min lilla pojke få som belöning, efter jag haft dom på mig. 

Kanske jag låter honom få dom.. kanske… 

När vi kom hem så fick han slicka min härliga fitta. Jag lät honom göra det i vad som kändes som timmar. Och när jag var klar med honom skickade jag hem honom.

 Min lilla pojke. Så duktig han kan vara…

 Så kort och gott så har det vart en bra helg. Jag brukar ju få det som jag vill ha det.

Saknar du en Dominant och sensuell Kvinna i ditt liv? Jag finns bara ett telefonsamtal bort på 08- 505 22 241


Det här inlägget postades i Mitt underbara liv och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.