Min vackra lilla flicka

Nu har jag dig här i min säng. Du tittar på mig som din drottning för du vet att jag gör med dig vad jag vill. 

Idag är det din tur. Ska slicka din tighta lilla fitta och visa hur mycket du har kvar att lära dig av mig. Min kåta vackra lilla flicka. Jag ska djupt in i dig ikväll. Du ska spruta för att jag tvingar dig till att släppa allt och komma som aldrig förr.

Jag låter mina fingrar följa konturen av din midja när du ligger på sidan. Lakanet vilar på dina höfter och jag låter blicken vandra längs din lena hud.
Jag drar in doften av din parfym som lätt vilar i luften. Du ser så stillsam ut, i alla fall just nu….

Mina läppar smakar lätt på din skuldra och jag för min hand sakta längs din ryggrad. Du är mjuk och varm, jag känner din värme när jag låter mina bröst snudda din rygg. Min hand kuppar din mjuka stjärt, jag klämmer mina fingrar runt din skinka och jag drar dig till mig. Fingrar greppar dina höfter och jag håller dig hårt mot mig samtidigt som jag kysser din nacke.

Nu gnyr du och slingrar emot min kropp. Utan att vänta på om du ser på mig så lyfter jag upp mig själv så jag kan smaka på dina härligt mjuka bröst. Din styva vårta hårdnar i min mun. Jag känner hur du stönar och lyfter dig själv emot min mun, och jag för mina händer under dig och lyfter dig närmre.

Ditt huvud faller bakåt och ditt hår lägger sig runt omkring dig som änglavingar. Våra kroppar glider mot varann och jag känner doften av ditt kön som närmar sig när jag kysser mig själv ner längs din kropp. Liten len fitta som pulserar lika hårt som ditt hjärta. Du vågar inte öppna ögonen. Jag vet att du förlorar kontrollen när du ser mig leka med dig. Min kåta lilla flicka. Du ska få det rejält av mig nu.

Åter igen kuppar jag din rumpa, men nu med båda händerna och jag stannar till och tittar på din våta skåra som pulserar i väntan på mina kyssar.

Min tunga hoppar över din hårda lilla klitoris. Jag suger in den i min mun, men bara lite grann. Jag tar en hand från din rumpa och öppnar dig. Nu känner jag hur du drar ihop dig mot min mun. Du smakar sötare, du är våtare.

Fingrar penetrerar, tunga leker, händer smeker, händer hittar mjuka, runda bröst och blöta trånga hål, som kramar om mina fingrar i stötar, öron fylls med skrik av njutning, kroppar som vrider sig och virar sig om varann.

Kom, kom i min mun, vill känna dig rinna längs min hand, vill höra dig skrika, högt, okontrollerbart, av njutning… Tills vi båda sjunker ihop…. 

Stöter in mina fingrar djupt i dig och ser hur mina rödmålade naglar försvinner in i ditt rosa trånga lilla hål. Äter din fitta mer intensivt, känner hur du rör dig mer och jag håller fast dig medans jag pullar ditt blöta lilla fitthål. 

Tränger in med ett finger i din trånga lilla röv och då kan du inte hålla dig. Du sprutar ut saft så det rinner längs min hand. Du skakar och försöker få mig att sluta. Du klarar inte mer. Tror du. 

Åh vad jag ska knulla dig min lilla flicka. Du ska inte kunna gå ordentligt när jag är klar med dig. 

Fäster på strap-on:en och vänder dig om. Leker med din klitta samtidigt som jag tränger in i din rumpa. 

Du skriker, och nästan klöser i väggarna av extas. Du skriker dig hes och jag känner hur du blir svagare för varje orgasm. Pumpar dig med den stora dildon tills du utmattat säckar ihop. 

Så ler jag. Nu min lilla flicka är jag klar med dig. Klä på dig och gå hem.

Det här inlägget postades i Mitt heta sexliv och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.