Om Mig & Min Sexblogg

 Nu har du äntligen hittat till min sexblogg.

Gillar du att bli dominerad av en äkta domina som kan tänja dina gränser, då kan du fortsätta läsa.

Jag gillar att bestämma, och bestämma gör jag. Du kanske vill att jag ger dig tillåtelse att slicka mina stövlar. Men då måste du vara en duktig pojke.

Så nu undrar du kanske, Vem är Eva?

Tänder på telefonsex, telesex och att få en liten slav att ge mig njutning. Gillar att dominera både tjejer och killar med strap-on och gillar att se en undergiven man krypa vid mina fötter. Är man snäll kanske man till och med får smaka lite fitta. Min fitta är exceptionell.

Bondage och S&M blir jag riktigt kåt av, och min fitta blir så blöt att den rinner nerför mina lår. Är 34 år gammal så jag vet vad jag vill. Vill bli bortskämd och behandlad som en gudinna. Eller en Dominatrix. 

På dagtid jobbar jag som sjuksköterska, och när jag kommer hem då får jag leva ut mina lustar. Älskar lack, läder och latexkläder. Har alltid stockings på mig och har vid något svagt ögonblick låtit mina duktiga knullpojkar ta hem dem för att kunna känna doften av mig i flera dagar. Ibland är jag alldeles för snäll.

I min dominanta och perversa sexblogg så kommer jag skriva om allt som händer i mitt liv. Jag gillar att knulla ofta och har flera som jag leker med.

Om jag är på bra humör så kanske du får se ett och annat verktyg som jag använder när jag leker. Kanske du har en likadan så att du kan fantisera om hur det känns när jag använder den på dig. Jag är nog ganska pervers. Hoppas att du inte har gränser du heller. Som min älsklings slav jag har.

Har haft honom inlåst i mitt skåp i dagar förut. Han har fått höra mina stilettklackar på golvet när jag går förbi skåpet. Hör hur han gnyr där inne. Det är trångt och mörkt och han vet inte när han får komma ut. Men han kan känna doften av läder och min fitta, så han gnyr som ett litet djur. Jag hånler, skrattar åt honom, men släpper inte ut honom ännu. Älskar den makten.

Till slut får han komma ut. Jag tömmer hans plånbok på sedlar och sa till honom nu sist att jag ska köpa ett kuklås, eller chastity belt. Bara jag ska bestämma när han får ta av sig det.

Jag ska vara hans domina och han ska vara min lilla sexslav. Han var så nöjd när han gick. Han väntar nu på att jag ska ringa. På att han ska få sitt lås. 

Så vill du att jag bestämmer över dig? Vill du höra min röst som säger åt dig hur du ska smeka dig själv så ska du hålla utkik i min blogg efter när jag är inne.

Hoppas vi kan ha skönt telesex ihop. Du kan också få lyssna på mina sexstories. Det kan jag låta dig göra. Du kan få köpa trosor, och köpa strumpor som jag har på mig. Kan till och med skriva dig ett personligt brev som du kan få hem till dig. Sen kan vi höras på telefon så du får berätta hur gott jag doftar.

Jag kan vid live telesex berätta vad du ska göra med dem. Det är bara att ringa Mig!